Locatie

De gemeente Brummen omvat een aantal fraaie dorpen; zelf telt het ruim 8.500 inwoners. Haar natuurlijke ligging zorgt voor een afwisselend landschap: in het westen reiken de bossen tot aan de bebouwde kom van Eerbeek. Het oosten wordt gevormd door de mooie uiterwaarden en het rivierenlandschap van de IJssel, met daartussen de zo rijkgeschakeerde zogeheten landgoederenzone. Meer dan 100 rijks- en gemeentelijke monumenten telt de gemeente. Maar ze kent ook de dynamiek van deze tijd: op het gebied van onderwijs, medische verzorging en winkels voor de dagelijkse boodschappen is ze goed voorzien. En sportief kun je je niet beter wensen!

Brummen ligt op slechts 12 km van steden zoals Zutphen en Apeldoorn en ook Doetinchem en Arnhem zijn met de auto snel te bereiken. Naar het westen van Nederland en Duitsland vormen de A50 en A12 een goede ontsluiting. Brummen beschikt daarnaast ook over een NS-station.

Beide villa’s zijn prachtig gesitueerd in een zorgvuldig ontworpen tuin. Zo kunt u heerlijk van de omgeving genieten vanaf het royale terras of balkon. Daarnaast heeft elk appartement nabij de ingang een eigen afsluitbare berging welke voldoende ruimte biedt voor zowel opslag als het plaatsen van fietsen. Aan de achterzijde van De Cromhoutstaete is een parkeerhof met overkapping gesitueerd, waar voor ieder appartement een eigen parkeerplaats aanwezig is. Aan de overzijde van de Cromhoutstraat wijst zich de mogelijkheid voor het parkeren van een tweede auto of voor bezoekers.